Blog

 • luni, 22 martie 2010

  Spune-ne care e cel mai bun consum al tau

  Spune-ne care e cel mai bun consum al tau pe ce distanta si cu ce masina? Fie ca ai calatorit in toata Europa sau in toate colturile tarii, arata-ne abilitatile tale si demonstreaza calitatile unui sofer eficient!

 • luni, 22 martie 2010

  ASIMO vine sa dea startul marii finale a GreenChallenge 2010

  Dupa vizite in majoritatea tarilor lumii si pentru prima data in Romania, ASIMO vine sa dea startul marii finale a GreenChallenge 2010. Faimosul robotel va fi ambasadorul a tot ceea ce inseamna Honda ca si filosofie de protejare a mediului in cadrul competitiei. ASIMO este primul robotel umanoid care poate sa danseze, sa alerge, sa urce scarile, poate recunoaste voci, chipuri si chiar sa raspunda la intrebari simple. Vino si tu sa sustii competitia!

 • luni, 22 martie 2010

  Competitia GreenChallenge 2010 a inceput

  Competitia  GreenChallenge 2010  a inceput si are deja rezultate spectaculoase : peste 5000 de persoane inscrise si peste 20.000 de vizite pe site. Urmeaza pasii de inscriere de pe site-ul www.greenchallenge.ro si vino in comunitatea Honda Green. Prinde viteza la calificarile online si aduna cat mai multe puncte din cele 100 posibile si poti sa te inscri printre fericitii soferi care vor avea la dispozitie masina din concurs si inca 500 de l de carburant, nici mai mult nici mai putin de o luna! Fii pe faza si inscrie-te in competitie!