Concurs

 • Jocul online este in continuare disponibil pentru a-ti demonstra maiestria. Fa-ti un cont acum si joaca-te cat vrei.

 • Joaca de câte ori vrei tu, pâna faci cel mai bun scor, calculat în functie de raportul timp/consum. Punctajul maxim pe care-l poti obtine este de 40 de puncte

 • Regulament

  Background concurs

  În 2009, Honda aduce pentru prima oară în România, în atenția publicului modul verde de a conduce, provocându-i pe toți șoferii la o competiție alt fel, ce promovează grija pentru un stil de condus, cu impact minim asupra mediului.

  » citeste in continuare

 • Premii

  Premii

  Echipele castigatoare in cadrul concursului Green Challenge vor fi desemnate in urma rezultatelor obtinute in Finala Mare, pe traseul stabilit in concurs. Honda ti-a pregatit si alte surprize de care te poti bucura.

  » citeste in continuare

 • Topul userilor in timp real

  Semifinalisti

  Ai avut printre cele mai bune punctaje? Esti printre fericitii semifinalisti? Afla mai multe detalii despre traseele de test-drive si despre masina pe care vei concura.

  » citeste in continuare

 • Termeni si conditii

  Regulament

  Competitia este deschisa tuturor cetatenilor romani ce au implinit varsta de 18 ani si au carnet de conducere categoria B de minim 3 ani. Soferii inscrisi la GreenChallenge vor fi evaluati in functie de punctajele obtinute la cele doua probe on-line: Eco-Test si Eco-Game. Cei mai buni soferi virtuali Honda vor reusi sa intre in semifinalele competitiei, iar apoi in marea finala.

  » citeste in continuare