Premii

    Concursul GreenChallenge s-a desfășurat în perioada 08.03.2010-15.05.2010 și și-a propus să contribuie la dezvoltarea comunității eco din România în cel mai distractiv și mai competitiv mod posibil: prin joc. Concursul s-a derulat în 3 etape: on-line, pe website-ul www.greenchallenge.ro, Eco-Drive-Test, la care au participat doar concurenții selectați în prima etapă, pe baza unui punctaj acumulat, și Marea Finală, al cărui premiu a constat într-o lună de zile cu mașina din concurs plus 500 de litri de carburant.

PREMIILE ACORDATE

• În cadrul acestui concurs Organizatorul a oferit 6 premii, acordate echipelor caștigătoare, constând în câte 500 de litri de carburant și o mașină Honda Accord 2.2 Executive MT sau Honda Insight 1.3 CVT, puse la dispoziție pentru o lună, și 12 premii de consolare, acordate echipelor necâștigătoare, constând în câte 150 de litri de carburant pentru fiecare concurent.

• Valoarea totală a Premiilor a fost de 50.000 RON (TVA inclus).

• Caștigătorii premiilor oferite în cadrul acestei campanii promoționale nu au avut posibilitatea de a primi contravaloarea în bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri și nici să solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor.

• Perioada maximă de utilizare a mașinilor Honda Accord 2.2 Executive MT sau Honda Insight 1.3 CVT, proprietăți ale Honda Trading România SRL, a fost de 30 de zile, iar mașinile au putut fi oferite câștigătorilor într-un interval de maxim 90 de zile de la data terminării concursului.

• Premiul oferit nu poate fi cedat unei alte persoane.